Nyfødt-fotografering

Vi setter av god tid. Regn med at dette kan ta opptil 3 timer da vi som oftest tar bilder av babyen sovende. Jeg har tepper og rekvisitter i passende farger og alt som behøves. Ta gjerne med en spesiell kosebamse e.lign. om du ønsker å ha med dette på bildet. Vi kan gjerne ta med en eldre søsken på noen av bildene.

For både baby-og nyfødtfotografering medfølger det et digitalt visningsalbum her på nettsiden med eget tilsendt passord. Fra dette kan det kun velges bilder, ( ikke printes), da disse er lavoppløslige og vannmerket. Etter litt tenketid, kan du gjerne få kjøpt både forstørrelser og / eller alle bildefilene til fri bruk. Se prisoversikt for dette.

Barne-fotografering

Den mest populære tiden for å fotografere barn er mellom 1 1/2 og 2 år.

De har da vokst masse siden de var baby og hvis dere venter til han/hun kan gå selv, har vi det beste utgangspunktet for masse gode bilder!

 

Vi lover en morsom tid sammen i studio, tøffe og flotte bilder i den stilen du ønsker.

Dåps-fotografering
Gravid-fotografering

Graviditet er en begivenhet i livet som er verdt å kunne minnes. Stolt og frodig, og med en voksende mage. Linjene på kroppen er vakre og formfulle. Man bærer på et lite liv som snart skal få lov til å komme ut og blomstre.
 

Jeg har to forskjellige typer gravid-fotograferinger som du som kunde kan velge mellom. Den ene fotograferingen, “gravid-akt”, mens den andre er “gravid-standard”. Ønsker du en miks av begge disse får du gjerne det. På gravid-akt kjører anvender vi en mørk bakgrunn, og du er helt avkledd. Ved hjelp av lys og skygge fremhever jeg de vakre fasongene på den gravide kvinnekroppen. Det du vil skjule skyggelegger jeg, mens det du ønsker å fremheve – lyssetter jeg.
 

På gravid-standard har du mulighet til å ha flere klesskift og sceneskifte underveis. Man får gjerne være naken, men tildekket med slør. Far/partner/barn kan gjerne være med på denne fotograferingen.

Hvis man skulle ønske en miks av disse to ulike fotograferingstypene, så kan du velge en mix-fotografering.

Dersom man går for standard- eller mix fotografering, kan man velge tøy som man selv foretrekker. Noen velger å ta med seg et fint undetøysett med hipser/truse og matchende bh, sjal, klær som fremhever magen, strikkagenser med mulighet til å kneppe opp. Dersom far eller barn skal være med på bilde så pass på at de har matchende klær.

Dersom man går for gravid-akt fotografering, så anvendes ikke klær/rekvisitter på selve fotograferingen. Når man kommer til denne type fotografering må en ankomme i klær som ikke lager strammemerker på kroppen da disse lager strammemerker lenge etter avkledning. Unngå derfor å bruke stramme klær i 2 timer før fotografering og ankomme studio i kun løstsittende plagg.

Familie-fotografering
Konfirmasjons-fotografering

Barna vokser fort opp og og det er hyggelig å ta vare på minnene.
 

Familiefotografering er en herlig gave til hele familen. Bildene blir fine gaver å gi bort.

Dette er en hyggelig familiefotografering som tar hensyn til familiens ønsker og behov. I studio blir man knipset av en profesjonell fotograf i en riktig lyssetting, som vet å lokke frem de beste bildene av familien.

Bryllups-fotografering