Fotografen bak Minneriket Fotostudio.

 

Hei alle sammen. Jeg er fotografen bak Minneriket Studio, og heter Marthe Rebecca Lindberg. Jeg er ei ung voksen kvinne som er 22 år gammel og gikk inn i voksenlivet tidlig da jeg fikk mitt første barn som 19 åring, ei datter. Min sønn kom til i desember 2018 på selveste luciadagen. Jeg holder til i Hedmark, på et lite sted som heter Skarnes. Med to barn i hverdagen, og livet som fotograf er det ikke en eneste dag som er lik. Hver eneste dag er gull verdt, og dermed vet jeg hvor utrolig viktig det er med bilder som kan minnes om tiden som har vært.

Tiden går så altfor fort, og er gull verdt å ta vare på. Jeg lever med kameraet i mine hender, og fikk mitt aller første kamera som 7 åring. Enda brenner jeg like mye, og enda mere for fotografi. Jeg er selvlært, og har tatt flere fotokurs, og skal ta fagbrevet i nærmeste framtid. Nå på nyåret blir det fotoskole, hvor man lærer å lese di nykommende og di nydelige babyens og barns adferd, da jeg ønsker å spesialisere meg innenfor nyfødt-og barnefotografering.

Generelt om Minneriket Fotostudio.

 

Minneriket Fotostudio ble opprettet og startet i 2013. Minneriket Fotostudio er et kreativt fotostudio med fokus på deg som kunde. Hos meg er jeg veldig opptatt av god kvalitet og at du får en opplevelse i studio du sent vil glemme. Jeg vet at gode bilder handler om kjemi, stemning og de små øyeblikkene.

"Et bilde skal ikke taes, men skapes". Jeg tenker at et bilde ikke bare skal knipses, men det skal også skapes med glede og trygghet. Det er viktig for meg å få frem den fantastiske personligheten i bildene jeg tar. I mine bilder skal det kunne leses motivets personlighet, det skal føles i seernes hjerterot.

Generelt om Minneriket Fotostudio.
 

Hva som er unikt med Minneriket Fotostudio? Jeg ønsker å gjøre noe minneriket for mine kunder. Det å kunne gi dem minner for livet. Sikter til nyfødt-fotografering, da det er starten på livet. Jeg har utviklet et eget klesmerke, som nettopp du som mor og far kan ha nytte for og et evig minne. Jeg produserer fødselsrammer som inneholder et bilde av deres baby, et ønsket klesplagg som babyen ble fotografert i, fødselsvekt/lengde/vekt. Dette er selvsagt valgfritt for dere som bestiller foto hos meg. Det er en egen ekstra pris, og går under et fotoprodukt. Det finnes også en egen fotopakke på dette innholdet.

Hva gjør Minneriket Fotostudio?​

 

Jeg fotograferer det meste innenfor portrett, event, bryllup og jeg jobber også både i studio og på location, og hjemme hos kundene hvis det er ønsket.
 

Jeg er en selvlært fotograf med noen års erfaring og ønsker å levere kreative, nytenkende og unike bilder til hver fotografering. Om du ønsker bilder av familien, den nyfødte, deg og kjæresten eller bare ønsker noen fine bilder av deg selv, så er du hjertelig velkommen til Minneriket Fotostudio!

Jeg driver ikke bare aktivt med fotografi. Jeg har også en brennende lidenskap for grafisk design og har nylig tatt kurs innenfor dette, og holder fortsatt på med skole og ulike kurs om grafisk design. Innenfor grafisk design, produserer jeg logoer- websidedesign - produserer ulike bildearter - setter sammen bilde kolleksjoner - produserer takkekort mm.

 

Det å kombinere fotografi og grafisk design, er en utrolig fantastisk kombinasjon, da man har store ulike muligheter til å skape noe eget.